Tot 25% minder stroomverbruik bij meer stroomverbruik!

20160204_021413_HDR55.jpgTot 25% minder stroomverbruik bij meer stroomverbruik! Rara hoe kan dat?
Al geruime tijd circuleren op het Internet berichten dat orgon het stroomverbruik positief beïnvloed, dat wil zeggen, het aantal KwH naar beneden brengt. Op het web, circuleren al enige tijd berichten over stroombespartingen tot 30% met orgoniet.  Na twee jaar testen met de DOOOZz Stroombespaar-set in combinatie met de 24-Hours en twee jaar juist intensiever gebruik van elektrische apparaten dwingen de overzichten van ons energiebedrijf inderdaad de conclusie af dat orgone velden een tot dusver onbekende, maar zeer gunstige stroombesparende werking hebben. In het eerste jaar waren we verbaast over een onverklaarbare daling van 13%, terwijl ik, door veel meer thuis te werken het stroomverbruik juist had opgevoerd. In het jaar daarop bleek de daling van het aantal KwH in twee jaar doorgezet naar bijna exact 25% ten opzichte van 2014. Hoe het precies werkt, daarvoor moet nog een formulering worden gevonden omdat het niet valt uit te leggen binnen het mainstream-wetenschappelijk vocabulaire, maar goed energiebedrijfcijfers liegen niet in dit geval, want de meetresultaten zijn niet afkomstig van een labiele smartmeter. Het is alsof stroom veel efficiënter wordt gebruikt indien er een sterk orgonveld is opgezet.

De DOOOZz Stroombespaar-set bestaat uit een bioniet-brick die je in de meterkast op het meterblok legt en drie orgone schijven die je op je grootste stroomvreters legt, als koelkast, wasmachine, droogtrommel e.d.. De 25% besparing werd bereikt in combinatie met drie 24-Hours. De elektrosmogvervuiling ter plaatse beïnvloed altijd de sterkte van de orgonvelden die door DOOOZz-producten worden afgegeven, aldus zal de besparing per huishouden verschillen.

Bestellen kan via http://webshop.dooozz.nl/ en de aanbiedingen pagina: http://webshop.dooozz.nl/c-3380399/dooozz-aanbiedingen/

 

 

 

 

Advertenties